25 Вересня 2019
Новини

Винні палії стерні: зросла кількість жертв страшної ДТП на трасі Київ – Ягодин (фото)

Винні палії стерні: зросла кількість жертв страшної ДТП на трасі Київ – Ягодин (фото)

Смертельну автокатастрофу спричинило спалювання стерні.

Вчора на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин поблизу села Луків Турійського району сталася ДТП із загиблими. Одна людина загинула в цій автокатастрофі на місці, друга – пізніше у лікарні. Ще четверо осіб із серйозними травмами перебувають у Ковельській ЦРЛ. 

Як розповіли T1.ua свідки ДТП, близько 13:30 водій автомобіля Volvo, громадянин Польщі,  рухаючись у напрямку Ковеля, помітив задимленість на автодорозі, що виникла внаслідок спалювання стерні, і призупинився. Буквально за мить житель Луцька, керуючи мікроавтобусом Mercedes Sprinter,  не дотримавшись дистанції, в’їхав у задню частину Volvo. Внаслідок цього останній з’їхав у кювет.

Далі водій автомобіля DAF, громадянин Польщі, не дотримавшись дистанції, в’їхав у задню частину Mercedes Sprinter, внаслідок чого один із пасажирів буса – житель Шацького району – загинув на місці події. Водій Mercedes отримав перелом носа і був госпіталізований у Ковельську ЦРЛ.  Житель смт Стара Вижівка з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, перелом кісток таза» шпиталізований. Також до медустанови потрапив і житель смт Шацьк – у нього численні переломи кісток та закрита травма грудної клітки. В лікарні опинилась і пасажирка автомобіля Volvo, громадянка Польщі, в якої констатували перелом ребер. 

Згодом стало відомо про смерть у лікарні від травм, отриманих в аварії, ще одного пасажира мікроавтобуса – жителя с. Прип’ять Любомльського району. За інформацією, яку Т1.ua надали власны джерела, Mercedes Sprinter віз людей до Польщі на заробітки.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей про подію в ЄРДР та обрання стосовно водія автомобіля DAF запобіжного заходу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему