23 Вересня 2019
Новини

Ексдружину глави Нацполіції Князєва затримали на кордоні з Польщею із 650 000 євро

Ексдружину глави Нацполіції Князєва затримали на кордоні з Польщею із 650 000 євро

Колишня дружина втягла Князєва в скандал.

У неділю, 22 вересня, на кордоні із Польщею була затримана колишня дружина очільника Національної поліції України Сергія Князєва, ще двоє українців і громадянин Хорватії. Про це повідомляє «Оглядач».

Вказується, що затримання відбулося на автопереході «Хребенне – Рава-Руська». Причина – недекларування 650 тисяч євро. З’ясувалося, що саме Вікторія Князєва перебувала за кермом автомобіля.

Вікторія Князєва

При цьому видання називає Князєву «цивільною дружиною» головного поліцейського країни, адже, як вивідали журналісти, Князєви, попри те, що офіційно перебувають у розлученні, досі проживають разом. Тож їхнє розірвання шлюбу могло бути фіктивним. Саме на Вікторію Князєву оформлена більша частина їхнього спільного майна. Так, на неї записані шість квартир у Києві та передмісті, один будинок на Закарпатті і куплених там же кілька земельних ділянок.

«При цьому в декларації Сергія Князєва за 2018 рік не вказано жодного транспортного засобу. Його місячний дохід, згідно з декларацією – 158 тис. грн», – зазначають в «Оглядачі».

Раніше про затримання «дружини високопосадовця Нацполіції України» писав у соцмережі блогер Павло Верещагін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, НП, національна поліція
В тему