19 Вересня 2019
Новини

На Вінниччині знаходять нових жертв жорстокого маніяка: опублікували фоторобот

На Вінниччині знаходять нових жертв жорстокого маніяка: опублікували  фоторобот

На Вінниччині чоловіка  підозрюють у звірячому вбивстві жінки в с. Голубече.

Поліція показала фоторобот – передає "33 канал".

Це – чоловік віком близько 40 років, зріст 180-183 см. Був одягнений у темну кофту з довгим рукавом і темні брюки, розповіли в ГУ НП в області.

У той же час страшна історія обростає новими шокуючими подробицями. Як виявилося, із вбивством жінки пов'язують ще два схожі злочини у цій місцевості, і активно обговорюють версію з маніяком.

У неї, зокрема, вірить Вікторія Рудько із села Заболотного Крижопільського району, чий чоловік помер на лікарняному ліжку після порізів ножем і звірячого побиття.

"3 серпня Анатолій відвіз товариша з села в Крижопіль. Він був за кермом машини друга. Горілки не вживав. Близько 19 години сказав мені по телефону, що вже скоро повертається. Але не повернувся", – розповіла вона.

Пізніше стало відомо, що чоловікові намагалися перерізати горло: поріз глибиною десь півтора сантиметра. Голова була розбита з правого боку – мабуть, від сильного удару в скроню, ліва рука, спина і ліве стегно поранені ножем. Чоловіка знайшли біля парку вже непритомного, в лікарні він помер через кілька днів.

У прес-службі обласної поліції не коментують хід розслідування вбивства Анатолія Рудька та Олени Брагарник. Кажуть — правоохоронці працюють. Але у Єдиному державному реєстрі судових рішень в ухвалі слідчого судді Вінницького міського суду Ігоря Вишара від 9 вересня фігурують ніж та сіра бейсболка із написом “Army”. Їх знайшли поліцейські 4 вересня на вулиці Шевченка у Крижополі…

– Так, ми знаємо про ніж… А вулиця неподалік місця трагедії, там крамниця, люди часто там збираються. Ніж направляли на експертизу. Слідчий вже телефонував, що це не знаряддя вбивства, – кажуть рідні й близькі Олени Брагарник. – Більше жодної інформації… Страшно… й сумно! Бо вбивця чи вбивці Олени досі ходять десь поруч із нами…

А тим часом обласна поліція просить відгукнутись громадян, хто упізнав підозрюваного у вбивстві жінки з Голубечого. Це чоловік віком близько 40 років, зріст 180-183 см. Був одягнений у темну кофту з довгим рукавом та темні штани. Прохання до громадян, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе встановити особу чоловіка, негайно повідомити поліцію за телефонами: (096) 716 22 92, (098) 599 63 54. Конфіденційність гарантована.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, вбивство, вінниця
В тему