19 Вересня 2019
Новини

На старті Ліги чемпіонів у «Шахтаря» – фіаско

На старті Ліги чемпіонів у «Шахтаря» – фіаско

Єдиний представник України донецький «Шахтар» домашнім поєдинком у групі С з «Манчестер Сіті» розпочав виступ у Лізі чемпіонів.

Перший момент у зустрічі виник біля воріт гостей, передає УНН.

Марлос наважився на напрочуд потужний постріл з-за меж карної зони — точності українцю не вистачило. В середині тайму Габріель Жезус мав хорошу позицію для взяття воріт, але в останнім момент «гірникам» вдалося перевести м’яч на кутовий.

Через кілька хвилин «міщани» відкрили рахунок. Ріад Марез забив м’яч у порожню сітку воріт завдяки відскоку м’яча від штанги. На 35 хвилині український колектив втратив найкращу нагоду аби відігратися – Жуніор Мораес не зумів пробити Едерсона при побаченні з воротарем. Натомість англійці реалізували свій момент. Провал у центрі захисту донеччан призвів до розстрілу Пятова у виконанні Гюндогана.

У другій половині варто згадати пожежу у штрафному майданчику господарів, коли П’ятов сейвом врятував партнерів після спроби Гюндогану, а далі м’яч від Стерлінга потрапив у штангу. Поєдинок продовжився на зустрічних курсах – «гірники» почали більше відкриватися і отримали третій м’яч, пропустивши контратаку. Автором голу став Гарбіель Жезус (0:3).

Відзначимо, що український легіонер «МС» Олександр Зінченко провів на полі повний поєдинок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Світ, футбол, спорт, футбол, футбол
В тему