18 Вересня 2019
Новини

В столичних школах дітей годують недоїдками (фото)

В столичних школах дітей годують недоїдками (фото)

Користувачка з ніком Марина Рассолова, мати учня гімназії «Київська Русь» (на базі початкової школи №332 у Дарницькому районі), опублікувала інформацію про неякісне харчування учнів.

Інформація про це була опублікована в пабліку «Батька SOS» в Facebook.

Жінка припустила, що для приготування борщу дітям кухарі використали продукти, які залишилися з минулого навчального дня.

Як доказ вона опублікувала фото, на якому видно, що в один день дітям приготували салат з капусти з насінням соняшника, а вже наступного дня школярам в їдальні приготували борщ з тим же насінням.

Мати школяра уточнила, що тендер щодо надання послуг харчування в навчальному закладі виграло ТзОВ Pontem.ua.

«Ми спробували прояснити ситуацію у кухарів, а вони сказали, що «просто не промили капусту». Коли це неподобство вже припиниться», - обурилася жінка.

Дописувачі висловили припущення, що непромита капуста - це факт. Тобто поварі не кривили душею, вони просто не промили капусту зі салату і саме її використали для приготування борщу наступного дня.

Користувачі Мережі підтримали автора публікації, а деякі навіть почали жартувати над ситуацією:

«Безвідходне виробництво», «Колись був жарт: не пий компот, в ньому кухарі ноги миють», «А є відповідальність за знущання над національною стравою», «А якщо борщ не з'їдять, що можна приготувати далі? Поділіться рецептом». 

Як згодом стало відомо, повара, що відповідав за приготування перших страв у цей день, звільнили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, Фото
В тему

Останні матеріали