18 Вересня 2019
Новини

У Луцьку черга на житло від держави поновлена: кого взяли на квартирний облік

У Луцьку черга на житло від держави поновлена: кого взяли на квартирний облік

У Луцьку, під час засідання виконавчого комітету міської ради, поновили черги на державне житло.

Відтак  троє людей було взято на квартирний облік – пишуть Волинські новини.

Так, члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для отримання державного житла громадян: Скорука Андрія Володимировича, Ткачука Валерія Валерійовича, Шелеста Віталія Олександровича.

Включити в Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017-2019 роки: Фурмана Олександра Леонідовича, Павлюка Петра Миколайовича.

Затвердити рішення комісії з житлової роботи управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області про взяття на квартирний облік військовослужбовця управління Климюка Володимира Володимировича.

Включити в список на позачергове отримання житла Яворського Володимира Володимировича з 09.09.2019 (на квартирному обліку для отримання державного житла в загальній та пільговій чергах перебуває з 18.05.2016).

У зв’язку з визначенням суми співфінансування та отриманням коштів на придбання житла відповідно до Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017–2019 роки , виключити зі списку учасників Програми Андрейчука Василя Анатолійовича.

У зв’язку із придбанням житла по нормі зняти з квартирного обліку: Моравського Едварда Леонардовича, Баранецького Сергія Омеляновича, Войтишина Володимира Йосиповича.

У зв’язку з відсутністю реєстрації у місті Луцьку зняти з квартирного обліку Степанюка Сергія Івановича.

У зв’язку із забезпеченістю житлом по нормі зняти з квартирного обліку для отримання державного житла: Іваницьку Наталію Євгенівну, Згоранець Катерину Іллівну.

У зв’язку зі смертю Дуся Олександра Івановича переоформити чергу на отримання державного житла на дружину – Дусь Наталію Володимирівну.

Взяти на облік для отримання соціального житла у першочерговому порядку Кондіус Інну Степанівну з сім’єю у складі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Волинь, луцька міська рада, доступне житло
В тему