18 Вересня 2019
Новини

«Після пологів почався сильний головний біль!»: коли Заворотнюк дізналася про рак мозку

«Після пологів почався сильний головний біль!»: коли Заворотнюк дізналася про рак мозку

Зірка серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасія Заворотнюк, у якої, за чутками, четверта стадія раку мозку, дізналася про свій діагноз ще взимку, але продовжувала працювати.

Про це виданню «КП» розповів друг сім'ї актриси. «Після пологів у Насті з'явився сильний головний біль. Уже взимку лікарі діагностували у Насті рак мозку. Але вона продовжувала зніматися, не відмовлялася від роботи. Ось-ось повинні вийти на екрани два її нових фільми», — зазначив він.

Також співрозмовник видання додав, що пізніше, навесні, в поїздці по Польщі Заворотнюк стало погано і її госпіталізували в місцеву лікарню.

«Навесні в поїздці по Польщі Насті стало погано, вона практично втратила свідомість. Її негайно госпіталізували в місцеву лікарню, де якийсь час спостерігали. Потім повернулася до Москви, але нездужання не минало, хвороба дуже швидко розвивалася», — розповіло джерело.

Крім того, друг Заворотнюк зазначив, що зараз актриса відмовляється від матеріальної допомоги, оскільки не хоче, щоб її жаліли.

«Зараз ми дзвонимо близьким Насті, але вони не беруть гроші, які ми їм пропонуємо. Я думаю, Настя їх попросила не просити допомоги, вона не хотіла, щоб її жаліли», — підсумував співрозмовник видання.

Так, раніше, у ЗМІ поширили інформацію, що у Заворотнюк діагностували онкологічне захворювання — пухлину головного мозку.

Пізніше стало відомо, що артистка скасувала спектаклі в театрі і перестала з'являтися на світських заходах.

Сусіди розповіли про шокуючий зовнішній вигляд актриси і повідомили про її госпіталізацію.

Пізніше стало відомо, що Заворотнюк потрапила в реанімацію у вкрай важкому стані. За даними ЗМІ, її ввели в медикаментозну кому.

На фоні хвороби у неї розвинувся частковий параліч правої частини тіла.

Нейрохірург В'ячеслав Рак прокоментував інформацію про те, що актрису могли відключити від інтенсивної терапії.

ЗМІ повідомили, що актрису підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, онкологія
В тему

Останні матеріали