17 Вересня 2019
Новини

ДТП в Польщі: перекинулися два автобуси з українцями

ДТП в Польщі: перекинулися два автобуси з українцями

У Польщі на шосе А4 відбулися поспіль дві ДТП. У результаті перекинулося два автобуси на українських номерах – є постраждалі.

Про це повідомляє польське RMF24.

Згідно з повідомленням, одне з ДТП сталося у вівторок зранку на ділянці траси Тарнув-Дембіца поблизу села Ружа-Подгорна. Автобус врізався у бар'єри, після чого перекинувся.

В автобусі на момент аварії перебувало дев'ять осіб. Однак, всі змогли самостійно вийти з машини. В результаті ДТП шосе в напрямку Жешува було заблоковано. Що спричинило аварію наразі не відомо.

Також повідомляється, що вчора аналогічне ДТП за участю українського автобуса сталося на тій же автомагістралі А4 поблизу Крапковицкого повіту.

За словами правоохоронців, 26-річний український водій, який їхав у напрямку Катовіце, не помітив попереджувальних знаків, які повідомляють про зміну організації дорожнього руху в районі відремонтованої ділянки шосе і врізався у бетонний бар'єр.У результаті перекинувся автобус. З чотирьох учасників ДТП - 22-річний пасажир, громадянин України з травмами був доставлений до лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, суспільство, НП, польща, українці у польщі, дтп
В тему