17 Вересня 2019
Новини

Як перевірити якість доріг в Україні онлайн

Як перевірити якість доріг в Україні онлайн

Укравтодор презентував унікальну платформу для онлайн-відслідковування ремонтних робіт та стану проїзду на дорогах державного значення.

Про це компанія повідомила у Facebook.

«Розроблена нами інтерактивна карта ремонтів доріг по своїй суті є унікальною не тільки для нашої країни, але і для європейської практики. На карті, яку ми сьогодні презентуємо, відтворено не тільки географію ремонтів, що є загальноприйнятою європейською практикою, але й надано посилання на систему держзакупівель, аналітику порталу прозорого будівництва і інформацію щодо залучених інженерів-консультантів FIDIC», – зазначає Славомір Новак, керівник Державного агентства автомобільних доріг України.

Карта доступна за посиланням: https://remonty.ukravtodor.gov.ua/

На карті відтворено оперативну, актуальну та достовірну інформацію щодо виконаних ремонтних робіт на дорогах країни. Відтепер кожен користувач зможе спланувати поїздку та отримати детальну інформацію щодо виду ремонту та термінів його виконання.

Простий інтерфейс дозволяє обрати потрібну ділянку ремонту прямо на карті та одним дотиком отримати повну інформацію, серед якої можна виділити тип ремонту, дати початку та завершення робіт, компанію-виконавця робіт з проектування та ремонту дороги, вартість договору.

Додатково система містить фото- та відеоматеріали на початку ремонтів та після введення в експлуатацію відремонтованої ділянки.

Наголошується, що перші декілька тижнів карта працюватиме в тестовому режимі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, дороги, якість, онлайн, ремонт доріг, україна
В тему