16 Вересня 2019
Новини

У Луцьку новобудова і «Нова Лінія» могли піти з димом через «бездумний підпал» (фото)

У Луцьку новобудова і «Нова Лінія» могли піти з димом через «бездумний підпал» (фото)

В обласному центрі сталася пожежа на території новобудови неподалік гіпермаркету будматеріалів. Вогонь біля «Нової Лінії» у Луцьку спалахнув через «бездумний підпал» постачальника.

У Луцьку вранці в понеділок, 16 вересня, сталася НП за адресою вулиця Шевченка, 13а. На території новобудови, що зводиться неподалік будівельного гіпермаркету «Нова Лінія», спалахнула пожежа. Про це зранку, посилаючись на очевидців, повідомляло ІА «Волинські новини».

Повідомляється, що загоряння сталося близько 09:00 ранку. Свідки кажуть: «Було високе полум’я, але вогонь дуже швидко загасили».

Вогнеборці ліквідували вогонь станом на 09:55.

Цього ж дня були встановлені і причини займання, про які написала на своїй facebook-сторінці муніципальна варта. За даними інспекторів, пожежа біля будмайданчика новобудови і дуже близько від великого ТЦ, є «черговим кричущим випадком бездумного підпалу та яскравим прикладом неконтрольованого поводження вогню.

«Чоловік, котрий виявився постачальником товарів до торгового центру «Нова Лінія», вирішив під будівельним парканом, що знаходився поруч, «тихенько» підпалити накладі та інший зайвий папір і аж ніяк не розраховував, що полум’я перекинеться на лежачі поряд дерев’яні палети і виникне пожежа», – пишуть про причини НП на Шевченка муніципали.

Повідомяється, що на місце викликали працівників патрульної поліції та ДСНС у Волинській області.

Вогонь ліквідували, а на порушника склали адміністративний протокол за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, котрий передадуть на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті за місцем його проживання. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, Фото
В тему

Останні матеріали