14 Вересня 2019
Новини

«Кавказький темперамент»: у Києві азербайджанець зарізав 23-літню екс-дружину

«Кавказький темперамент»: у Києві азербайджанець зарізав 23-літню екс-дружину

Убивця наздогнав молоду киянку в під’їзді і завдав смертельного удару ножем.

У п’ятницю 13-го вересня в столиці розігралася кривава драма. Трагічний інцидент стався за адресою вулиця Кирило-Мефодіївська,7, у під’їзді багатоповерхівки, де чоловік завдав ударів ножем колишній дружині, передає «Інформатор».

За даними видання, відбулося це близько 19:00. Від отриманих травм потерпіла померла до приїзду «швидкої», а зловмисник втік. Загиблій було 23 роки.

За словами бабусі загиблої, дівчина кілька років зустрічалася, а в підсумку і розписалася з азербайджанцем. Вона була з ним у шлюбі півроку, після чого пара вирішила розлучитися, та більше за ініціативою дружини. Чоловік був проти і почав переслідувати її. Крім того, коли вони були у стосунках, дівчина не раз приходила до мами і бабусі із синцями.

Увечері 13 вересня загибла поверталася додому, де проживала з батьками. За словами сусідів, коли вона підбігала до під’їзду, за нею гнався чоловік, вони кричали. Дівчина намагалася швидко потрапити в під’їзд, але колишній коханий забіг за нею. Спочатку він просто розмахував ножем, а загибла намагалася сховатися від ударів за сумкою, а потім чоловік ударив її в груди і вона впала.

На крики вибігли сусіди і сім’я загиблої. Але зловмисник утік у невідомому напрямку. На цей момент його розшукує поліція. Бабуся дівчини повідомила, що чоловік часто їздив у Москву у справах. Тому правоохоронці припустили, що він може спробувати виїхати. На місці працювали патрульні поліцейські, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту з’ясовуються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, вбивство
В тему