13 Вересня 2019
Новини

Запрацював перинатальний центр у Луцьку: вже прийняли перші пологи

Запрацював перинатальний центр у Луцьку: вже прийняли перші пологи

Волинський обласний перинатальний центр почав приймати перших пацієнтів. За минулу добу тут народилось двоє діток – хлопчики вагою 3,9 і 3,5 кг.

Про це повідомила очільниця медзакладу Ірина Горавська, передають Волинські новини.

«З 12 вересня центр розпочав повноцінну роботу і приймає пацієнтів. За цей час в нас народили дві породіллі. Два хлопчики вагою 3925 і 3500 грамів. Мами і дітки в задовільному стані», – повідомила Ірина Горавська.

Нагадаємо, Волинський обласний перинатальний центр – унікальний для України заклад, який приймає породіль не тільки зі всієї Волині та України, але й, як сподівається його керівництво, прийматиме і з-за кордону.

Концепція закладу передбачає поєднання сучасних технологій та передових медичних практик з комфортом та турботою до мам, дітей та членів їхніх сімей.

Заклад розрахований на 3 тисячі пологів в рік, 200 відвідувань поліклінічного відділення в зміну. В стаціонарі знаходяться відділення екстрагенітальної патології, патології вагітності, анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених. А ще 11 сучасних індивідуальних пологових залів з двома акушерськими операційними. Облаштовані і післяпологове та надсучасне гінекологічне відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 невинних звичок, які вас вбивають

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, перинатальний центр, луцьк
В тему