13 Вересня 2019
Новини

Підлітка, який стукнув машину, що переїхала його цуценя, можуть посадити

Підлітка, який стукнув машину, що переїхала його цуценя, можуть посадити

Томські слідчі просять прокуратуру повернути до розгляду справу проти підлітка і передати її для подальшого розслідування.

Кримінальну справу порушено проти 16-річного підлітка з Томська, котрий вдарив автомобіль, який наїхав на його цуценя, - пише Sputnik.

Раніше ЗМІ повідомили, що хлопчик став фігурантом кримінальної справи після того, як вдарив по капоту машину, яка переїхала на  його цуценя без повідка. У відчаї підліток вдарив позашляховик, вимагаючи від водія з'їхати з собаки.

Водій подав до суду на дитину за нанесення матеріального збитку на суму 14 тисяч російських рублів (444 білоруських рублів). Проти підлітка було порушено кримінальну справу за умисне пошкодження чужого майна, що спричинило заподіяння значної шкоди. Справу із обвинувальним актом було направлено до суду. Підлітку загрожує позбавлення волі строком до двох років.

«Керівництвом слідчого управління слідчого комітету РФ у Томській області... ініційовано питання про повернення кримінальної справи відносно 16-річного підлітка, який вдарив по машині, що наїхала на його собаку, для додаткового розслідування і його передачі в слідчі органи СК Росії», – йдеться в повідомленні.

Слідчі планують встановити всі обставини події, в тому числі перевірити розмір заподіяної шкоди.

Раніше уповноважений при президентові РФ з прав дитини Анна Кузнєцова звернулася до прокуратури області з проханням припинити кримінальне переслідування підлітка, а також притягти до відповідальності водія, що збив цуценя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, суд, Надзвичайні події, діти
В тему