11 Вересня 2019
Новини

Гонтарева зібралася просити політичного притулку у Британії

Гонтарева зібралася просити політичного притулку у Британії

Ексголова Національного банку Валерія Гонтарева припускає, що може попросити про політичний притулок у Великій Британії, якщо в Україні її будуть переслідувати.

Про це вона заявила в інтерв’ю LIGA.net, повідомляє Depo.ua.

«Поки не бачу сенсу, але якщо доведеться, то звичайно. Якщо наша країна буде гнобити свого ж реформатора – переслідувати політично і фізично, мені нічого не залишиться, як попросити політпритулку», – сказала вона.

Коментуючи кримінальне провадження, яке щодо Гонтаревої відкрило Державне бюро розслідувань, екс-чиновниця запевнила, що не знає, у чому суть справи.

Вона додала, що провадження відкрили за заявою Андрія Портнова, колишнього заступника голови Адміністрації президента Віктора Януковича. Портнов, на думку ексголови Нацбанку, «допомагає» олігарху Ігорю Коломойському.

Водночас Гонтарева наголосила, що готова відповідати за всі постанови і зміни, які ухвалював Нацбанк під її керівництвом.

Вона зазначила, що за її каденцію «було прийнято 2000 постанов» і «у Портнова є можливість подати 2000 позовів, і на всі зміни – ще 10 000 позовів».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство
В тему

Останні матеріали