11 Вересня 2019
Новини

Зеленський скасував ранги нардепів від Порошенка

Зеленський скасував ранги нардепів від Порошенка
 
Президент Володимир Зеленський своїм указом позбавив нардепів Володимира Ар'єва та Артура Герасимова вищих дипломатичних рангів, які їм присвоїв його попередник Петро Порошенко.
 
«Скасувати як такі, що видані безпідставно: Указ Президента України від 18 травня 2019 року № 275 Про присвоєння дипломатичних рангів у частині, яка стосується присвоєння дипломатичного рангу Надзвичайного і Повноважного Посла В.Ар'єву та А.Герасимову; Указ Президента України від 19 травня 2019 року № 298 Про присвоєння дипломатичного рангу», - йдеться в тексті указу.
 
Відзначимо, Порошенко присвоїв дипранги Ар'єву і Герасимову у травні нинішнього року.
 
Напередодні Ар'єв заявив, що спікер парламенту Дмитро Разумков блокує поїздку української делегації для участі в засіданні комітету ПАРЄ з питання про права людини в Криму, що відбудеться в жовтні.
 
Ми писали, що Верховна Рада має намір заборонити індивідуальне внесення депутатами парламенту постанов про скасування рішення Ради про прийняття закону в цілому. Законопроєктом пропонується внести зміни в Регламент Ради в частині обмеження права індивідуального внесення депутатами постанов про скасування рішення Ради про прийняття закону в цілому. При цьому відповідні постанови зможуть вносити президент, Кабінет міністрів або 1/3 депутатів від конституційного складу парламенту (150 депутатів).


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, петро порошенко, володимир зеленський, депутати
В тему