11 Вересня 2019
Новини

Якому знаку Зодіаку неймовірно пощастить восени-2019

Якому знаку Зодіаку неймовірно пощастить восени-2019

За прогнозом астролога, деякі знаки Зодіаку зустрінуть любов всього свого життя, декого чекають неймовірні досягнення в сфері кар'єри або ж фінансове збагачення.

Відомий астролог Павло Глоба виділив чотири знака Зодіаку, яким варто очікувати серйозних змін нинішньої осені, пише «РБК Україна».

Овен

Середина осені стане для представників цього знака Зодіаку вдалим часом, щоб вирватися з рутини буднів, в яких вони загрузли. Можливо, Баранів захопить екстремальне хобі, вони змінять роботу або ж зроблять покупку нерухомості, або заведуть нове цікаве знайомство.

Лев

Представників цього знаку середина осені обдарує безліччю відповідальної роботи. Але найприємнішим буде те, що в кінці місяця планети щедро винагородять Львів за самовіддану працю. Багатьох чекає підвищення по кар'єрних сходах.

Терези

Якщо у вас скрутна матеріальна ситуація, то не зневіряйтеся, планети пророчать, що середина осені суттєво покращить ситуацію. Не намагайтеся вгадати майбутнє джерело доходу, зайві кошти з'являться, як за помахом чарівної палички, звідти, звідки ви зовсім не будете чекати.

 Водолій

Самотнім представникам цього знаку Зодіаку представиться можливість зустріти любов всього свого життя. Павло Глоба не говорить, коли конкретно це станеться, але до середини осені шанси значно зростуть. Астролог радить Водоліям бути на чеку, щоб не пропустити свою другу половинку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, прогноз астрологів, гороскоп
В тему

Останні матеріали