10 Вересня 2019
Новини

Активісти провчили шкуродера, котрий перерізав собаці горло на очах у дітей

Активісти провчили шкуродера, котрий перерізав собаці горло на очах у дітей

У Дніпрі активісти провчили шкуродера, який раніше знущався над собакою на очах у дітей. 

Було опубліковано його фото після виховної бесіди, - про це йдеться на каналі Lоs Solomas в Telegram.

На знімку видно, що чоловік трохи пошкодив обличчя – у нього підбите око і ймовірний перелом носа. Активісти зазначили, що він ймовірно, пошкодився під час падіння. 

«Ти різав горло собаці на дитячому майданчику, протикував її ножем, бив, а сьогодні випадково кілька разів упав... карма. Я думаю, що поліція почне все ж куди більше приділяти увагу жорстокого поводженню з тваринами, інакше будуть ось такі падіння куди частіше відбуватися», - уточнили на каналі.

Також автори каналу звернулися до правоохоронців, які не приділяють достатньої уваги злочинам проти тварин.

«Поліція, навчіться займатися всіма правопорушеннями! Набридло вже, що ви не вважаєте вбивства, жорстоке поводження з тваринами значним злочином, хоча вони прирівнюються до тяжких! Інакше люди будуть брати закон в свої руки, як ми це робили в 14 році», - зазначили на каналі.

Ми писали, що у Київській області ще рік назад виявили двох шкуродерів, які замучили до смерті сотні тварин. Яна Майборода та Вадим Лобко, серед іншого, варили кашу з цуценят, якою годували інших тварин. Люди віддавали на перетримку нелюдам своїх тварин, а ті знущалися над нещасними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, тварини, знущання над тваринами, дніпро
В тему