10 Вересня 2019
Новини

Рівненщина має нового губернатора: що про нього відомо

Рівненщина має нового губернатора: що про нього відомо

Новим головою Рівненської обласної державної адміністрації став 38-річний бізнесмен Віталій Коваль. Указ про призначення був підписаний 9 вересня, а вже сьогодні президент Зеленський приїхав на Рівненщину представляти нового керівника регіону.

Традиційно вже президент пригрозив відставкою, якщо центральна влада «буде щось чути».

«Дійшли до офіційної частини, я хочу привітати Віталія Коваля. Хочу, щоб громадськість звернула увагу і щоб ви спілкувалися з молоддю і вирішували свої питання. Я кожному новому голові ОДА кажу - якщо ми будемо щось чути... будемо реагувати. Це не посада - це можливість показати, хто ви є... Як посада дається, так і забирається. Сьогодні ми даємо її вам», - зазначив Зеленський.

Указ про призначення Коваля з'явився на сайті президента.

Віталій Коваль - підприємець і спортсмен. Народився він в Рівненській області, бізнес-освіту здобув у Львівській бізнес-школі, до останнього часу жив у Києві.

У сфері бізнесу Коваль відомий як керівник двох київських фірм.

«ВВВ Монтаж» займається будівництвом доріг, володіє асфальтним заводами в рідному для Коваля Березнівському районі Рівненської області, активно бере участь в тендерах.

Друга фірма «Санакая» спеціалізується на оптових продажах сільгосппродукції, насіння, кормів. З серпня Коваль є заступником голови ради Всеукраїнської дорожньої асоціації.

Серед спортсменів Коваль відомий як член Олімпійського комітету України та перший віце-президент Федерації греко-римської боротьби.

Коваль - син заслуженого тренера Станіслава Коваля. З ініціативи Коваля-молодшого щорічно проводяться всеукраїнські турніри з греко-римської боротьби в пам'ять про знаменитого наставника українських спортсменів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, Політика, володимир зеленський, Політика, рівне
В тему

Останні матеріали