10 Вересня 2019
Новини

«Мінськ через два роки стане столицею США», — Бацька зробив гучну заяву

«Мінськ через два роки стане столицею США», — Бацька зробив гучну заяву

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, який раніше відзначив, що був би не проти проведення Олімпіади спільно з Україною, зробив гучну геополітичну заяву, пообіцявши, що через два роки Мінськ стане столицею Сполучених Штатів Америки.

Як передає tut. by, таку обіцянку Бацька дав під час відкриття легкоатлетичного матчу між збірними Європи та США на стадіоні «Динамо» в Мінську.

Він, зокрема, згадав про проведення такого матчу в 2021 році.

«Але у зв'язку з тим, що в Америці пройде чемпіонат світу, то за правилами матч США — Європа там проводитися не зможе. Тому ми пропонуємо вам провести ці два роки в Білорусі. Не поспішайте ні в Європу, ні в Америку, а через два роки, якщо ви нам довіряєте, ми проведемо ще на більш високому рівні подібний матч. Через два роки Мінськ стане столицею Сполучених Штатів Америки. Уточнюю, щоб не запідозрили в нехорошому, як ніби ми Америку хочемо приєднати: на ці дні, якщо ви довірите нам, Мінськ стане столицею США, тому що США повинні проводити цей матч», — сказав Лукашенко.

А раніше, під час уроку в День знань Олександр Лукашенко сказав старшокласникам, що електромобіль Tesla йому подарував засновник компанії, що виробляє е-мобілі, Ілон Маск, однак останній спростував цю інформацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, олександр лукашенко, спорт, дональд трамп, Курйози
В тему