7 Вересня 2019
Новини

Зеленський помилував 16 росіян, Путін – 11 громадян України: серед них Олег Сенцов

Зеленський помилував 16 росіян, Путін – 11 громадян України: серед них Олег Сенцов

Олег Сенцов помилуваний! Діалог двох президентів – України і РФ  – таки відбувся. Володимир Путін пішов на угоду з Україною:  помилував 11 громадян України. У їх числі політв'язень режисер Олег Сенцов.

Про це повідомила в коментарі «Інтерфакс-Україна» віце-президент Європейського інституту омбудсмена, перший український омбудсмен Ніна Карпачова.

«Зараз можна сказати, що головне відбулося – діалог двох президентів – України і РФ, який по суті зрушив із мертвої точки ту проблему, яка ніяких не наважувалася протягом 20 місяців. У результаті цього діалогу ми маємо помилування. Український президент Зеленський помилував 16 осіб, із них – три жінки. Російський президент Володимир Путін помилував 11 осіб», – розповіла вона.

«Таким чином, 24 українських військових моряків повертаються додому плюс 11 помилуваних. Серед них летить наш громадянин – режисер Олег Сенцов», – додала Карпачова.

«Разом – 35 осіб. У кінцевому підсумку будемо сподіватися, що формула 35 на 35 буде реалізована», – резюмувала вона.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше працівники Офісу президента України Володимира Зеленського Кирило Тимошенко і Андрій Єрмак виклали фото з російського аеропорту Внуково з підписом «Зустрічайте», офіційно підтвердив обмін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, володимир зеленський, володимир путін, олег сенцов
В тему