6 Вересня 2019
Новини

«Шикідим!»: екс-дружина Віктора Павліка «злила» в Інтернет його голі фото з коханкою

«Шикідим!»: екс-дружина Віктора Павліка «злила» в Інтернет його голі фото з коханкою

Пише, ці світлини їй скидав на телефон сам колишній чоловік, щоб похвалитися, «який він мачо».

Екс-дружина Віктора Павлика Лариса Созаєва, з якою він двічі одружувався, вирішила вперше після розлучення прокоментувати його походеньки і дивні вчинки. Фото вона показала на своїй сторінці у Facebook, передають «Вісті».

Жінка, з якою Віктор перебував у шлюбі цілих 25 років, опублікувала емоційний пост, який підкріпила оголеними знімками екс-чоловіка, зробленими його коханкою. «Фото Віктор надіслав мені в серпні 2016-го. Воно було зроблене коханкою. Він не міг не похвалитись, який він мачо! Друге фото вислав знайомому, похвалитись, яке у нього веселе життя», – зазначила Созаєва в соцмережі.

«Я так втомилася від його пригод – до цього п’ять років у коханках ходила Тетяна, теж концертний адміністратор. До цього 18-річна стюардеса... Я подавала на розлучення вже тоді, але документи повернулися через аліменти, які треба було оформити. Він благав мене, що зміниться, що більше не буде! Чи йдуть від хороших дружин? Звісно, йдуть, тільки треба знати причину, а я її озвучувати не буду!» – зазначила Лариса. «Увага, питання! То це звичайна любов? Чи любов до грошей? Що думаєте?» – саме таким досить риторичним питанням екс-дружина артиста закінчила свій пост.

Однак зараз Лариса вирішила видалити свій емоційний допис, пояснивши це тим, що не хоче псувати собі життя негативом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, віктор павлік
В тему