4 Вересня 2019
Новини

Майже санаторій: де тепер відбуває покарання засуджена за криваву ДТП Зайцева

Майже санаторій: де тепер відбуває покарання засуджена за криваву ДТП Зайцева

Олена Зайцева, засуджена до 10 років ув'язнення у справі про ДТП у Харкові, буде відбувати покарання у виправному центрі на території Дніпропетровської області.

Як повідомила «МедіаПорту» прессекретар Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дарина Мартинова, Зайцеву етапували до Покровського виправного центру №79.

За даними сайту Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань, цей виправний центр відкритого типу для утримання жінок, засуджених до обмеження волі, з сектором мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами утримання для жінок, вперше засуджених до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності або за умисні злочини невеликої та середньої тяжкості.

Нагадаємо, у центрі Харкова 18 жовтня 2017, на вулиці Сумській трапилася страшна аварія – позашляховик Lexus влетів у натовп людей після зіткнення з іншим авто. В аварії загинули шестеро людей.

Експерти Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз передали в Київський районний суд результати додаткової експертизи щодо Зайцевої. Вони не змогли встановити, чи була жінка під час ДТП під дією наркотичних або інших речовин.

Психіатр-нарколог Борис Михайлов заявив, що Зайцева таки була під дією лікарських препаратів з наркотичним ефектом.

У вівторок, 26 лютого 2019 року, Київський районний суд Харкова оголосив вирок у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській.

У Харкові в середу, 14 серпня, відбувся розгляд апеляцій учасників ДТП на вул. Сумській Дронова та Зайцевої. Захист Дронова попросив дослідити результати автотехнічної та медичної експертиз, допитати експертів і лікаря-нарколога Федірко.

Харківський апеляційний суд залишив без задоволення апеляційні скарги захисту Дронова та Зайцевої у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській, в результаті чого вирок першої інстанції набув чинності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, справа зайцевої, харківська трагедія
В тему