3 Вересня 2019
Новини

«Жати» від грудей: фонд «Стопрак» запускає спільну акцію зі спортзалами Волині

«Жати» від грудей: фонд «Стопрак» запускає спільну акцію зі спортзалами Волині

Благодійний фонд кличе спортивні заклади приєднуватися до акції.

Благодійний фонд «Стопрак» запрошує до співпраці спорткомплекси та спортзали Волині, щоб спільно подбати про гарний фізичний стан волинянок. «Спорт – це не лише гарне тіло та пружні м’язи. Це, насамперед, здоров’я, яке потрібно берегти», – ідеться у дописі на facebook-сторінці організації.

Фонд пропонує розмістити на стінах спортивних закладів інформаційні плакати, які б нагадували про те, як важливо проходити обстеження на рак молочної залози. 

«Рак молочної залози – найпоширеніший вид раку в жінок. Його небезпека у тому, що пухлина може рости непомітно, тож коли жінка чи дівчина відчуває сильніші симптоми, уже може бути пізно… Якщо хоча б третина жінок, які відвідують спортзали та спортклуби нашого міста, зверне увагу на інформацію, розміщену на плакатах, і пройде обстеження, ми вже зробимо дуже корисну справу», – зазначають у фонді.

Тож власників чи керівників спортзалів, спортклубів і спорткомплексів закликають приєднуватися до боротьби з важкою хворобою, «бо саме маленькими битвами виграють війни!».

Для отримання плакатів просять телефонувати 095-890-06-32.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, рак
В тему

Останні матеріали