3 Вересня 2019
Новини

У Дніпрі натовп штурмом взяв перекритий Новий міст

У Дніпрі натовп штурмом взяв перекритий Новий міст

У Дніпрі незадоволений роботою річкового таксі натовп пішов штурмом на закритий для руху Новий міст, щоб пішки перейти на лівий берег міста.

Про це повідомляє «Інформатор».

Як говориться в повідомленні, з початком навчального року кількість бажаючих проїхатися на річковому таксі різко зросла і вже ввечері утворилася величезна черга на переправу. Через брак виділених плавальних засобів обурений натовп і вирішив «брати штурмом» Новий міст, щоб пішки перейти на лівий берег.

За словами охорони, яка знаходиться на правому березі, натовп з чоловік 30-40, не дивлячись на всі заборони, самостійно пересунув захисний паркан і попрямувала в бік лівого берега.

Рух Новим мостом буде перекрито до 14 вересня через планові технологічні роботі.

У липні президент України Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов уклали парі з приводу того, чи буде міст відкритий після ремонту вчасно. Міський голова гарантував закінчення ремонту переправи до 14 вересня.

У разі перемоги Філатова Зеленський приїде на святкування Дня міста, але якщо виграє гарант, то мер Дніпра піде у відставку зі свого поста.

Новий міст закривали для автомобілів тільки на перших етапах ремонту, і то на кілька днів. Потім переправою пропускали тільки громадський транспорт і вводили реверсивний рух.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, штурм, дніпро
В тему