3 Вересня 2019
Новини

Геть паперові документи: Україна переходить на ЕДО

Геть паперові документи: Україна переходить на ЕДО

З 1 жовтня Україна має повністю відмовитися від паперового документообігу.

Таке завдання поставив прем’єр-міністр Олексій Гончарук перед міністром Кабінету міністрів Дмитром Дубілетом під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, - пише Громадське.

«З 1 жовтня ми повинні повністю відмовитися від паперового документообігу. Ми плануємо заборонити використання і обмін між держорганами папірцями», — сказав прем’єр.

Він додав, що це складне завдання, оскільки потрібно синхронізувати системи між великою кількістю органів. Однак прем’єр вважає його реалістичним. Однак, на думку очільника Кабміну, саме ЕДО (елктронний документообіг) найкраща сучасна альтернатива паперовій документації. 

Ми писали, що Олексій Гончаренко заявив, що реформи, які проводилися протягом п’яти років президентства Петра Порошенка, були правильними, але повільними. Глава уряду зазначив медичну і освітню реформи, які оцінив як правильні, і схвалив механізми фінансування, які впроваджуються.

А нещодавно новий міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов заявив, що комунальні тарифи для населення можуть знизитися без адміністративного втручання уряду.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, відмова, кабінет міністрів
В тему