2 Вересня 2019
Новини

Трагічні вісті з фронту: загинув боєць ООС

Трагічні вісті з фронту: загинув боєць ООС

Терористи 15 разів «гатили» по українських військових. Один захисник загинув.

Протягом доби, 1 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це пише ТСН із посиланням на ранкове зведення від штабу операції Об’єднаних сил у соцмережі Facebook.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також із озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 8 обстрілів позицій Об’єднаних сил: поблизу Миколаївки – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; чотири рази неподалік Водяного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; три рази поблизу Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 7 обстрілів позицій Об’єднаних сил: двічі неподалік Луганського – зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; двічі в районі Зайцевого – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також із автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Новолуганського – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм; неподалік Хутора Вільного – застосував підствольні гранатомети та стрілецьку зброю; поблизу Новотошківського – з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.

За минулу добу втрат унаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 1 обстріл: неподалік Водяного – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 1 обстріл позицій Об’єднаних сил: поблизу Новотошківського – з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.

Унаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення, несумісне з життям.

Обставини події з’ясовуються робочою групою. Командування Об’єднаних сил висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, за місяць «хлібного перемир’я», з 21 липня по 20 серпня, у зоні проведення ООС у результаті обстрілів бойовиків загинули вісім захисників України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, війна на сході україни
В тему