1 Вересня 2019
Новини

Скільки автомобілів в кортежі нинішнього президента Зеленського

Скільки автомобілів  в кортежі нинішнього президента Зеленського

«Ви обіцяли, що не будете заважати киянам спокійно жити. Не будуть перекриватися дороги, по Києву не будуть роз’їжджати президентський кортеж із «мигалками». Проте коли приїхав прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху з дружиною, кортеж таки був», - про це запитав актор Станіслав Боклан президента Володимира Зеленського.

«Ми обіцяли не перекривати дороги – ми їх і не перекриваємо. Ми обіцяли не використовувати президентський кортеж… Насправді кортежі завжди були у моїх попередників. Нараховували від 8 до 12 автомобілів, може було й більше.

В нас є дві-три машини в кортежі. Попереду обов’язково їде поліцейський автомобіль. А ще одна машина з кортежу завжди «ховається», бо усі знають, і моя охорона в тому числі, як я ставлюся до цих кортежів», - відповів президент.

До слова, Максим Донець, керівник служби безпеки президента України, заявив, що перед приїздом Біньяміна Нетаньяху служба безпеки Ізраїлю виставили кілька вимог, і однією з них було перекриття доріг  для перешкодного пересування ізраїльської делегації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, Політика
В тему