31 Серпня 2019
Новини

У Москві нові протести проти політичних репресій

У Москві нові протести проти політичних репресій

У Москві стартувала чергова акція за чесні вибори в Мосміськдуму і проти політичних репресій. Біля пам'ятника Грибоєдова на Чистих ставках в російській столиці вже зібралося близько 250 чоловік.

Про це повідомляє МБХ медіа.

«Станом на 14:00 — час, на який було призначено початок ходи — біля пам'ятника Грибоєдова, за підрахунками кореспондентів МБХ медіа, зібралося близько 250 осіб», - повідомило видання.

У Twitter журналістка Голубєва зазначила, що «на Сахарова кілька тисяч людей».

«Радіо Свобода» повідомляє, що з ранку поліцейські почали вибірково оглядати людей біля станції метро «Чисті ставки». Туди підігнали автозаки і спецмашини з камерами. Також на Бульварному кільці невеликими групами виставлені машини комунальних служб.

В той же час «Дощ» зазначає, що раніше московська мерія заборонила чергову акцію протесту в центрі Москви, відхиливши всі заявлені майданчики і не запропонувавши інших, а городянам розіслали смс-запрошення на концерт з Тимом Білоруських та Ольгою Бузовою.

Прокуратура попередила про незаконність запланованої ходи.

Як повідомлялося 27 липня, біля будівлі мерії в Москві проходила акція протесту проти недопуску незалежних кандидатів на вибори в Мосміськдуму. Ініціатором мітингу за вільні вибори став Олексій Навальний, пізніше арештований на 30 діб. Ще до початку заходу поліція почала проводити масові затримання. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, акція протесту, репресії, мітинги, росія, акція протесту
В тему