30 Серпня 2019
Новини

Понад 1200 кілометрів за 90 годин здолав велосипедист із Рівненщини

Понад 1200 кілометрів за 90 годин здолав велосипедист із Рівненщини

Два велосипедисти з команди РAEC-team – Станіслав Харечко та Олександр Кудрик – стали учасниками європейського веломарафону «Париж-Брест-Париж».

Гонка вважається однією з настаріших серед професіоналів до 1951 року, на сьогоднішній день – любительский бревет протяжністю 1200 км з лімітом часу 90 годин, пише Все.

Проходить вона за маршрутом від Парижу до Бреста (Франція) і в зворотному напрямку. Хлопці зізнаються, що дистанція є дуже складною, адже протяжність 1230 км з набором висоти не кожному під силу. Також є ліміт часу з проходження – автоматично стає надскладною. Проте хлопцям ніщо не стало на заваді. Велосипедисти кажуть, коли приїхали до Рамбуйє, де мали стартувати, то вперше побачили таку велику кількість спортсменів.

«Усе мало вигляд свята для багатьох тисяч людей, які захоплені однією ідеєю. Всі довкола посміхалися і мали великі сподівання легко проїхати дистанцію в 1200 км. Про випробовування, які нас чекають попереду, не хотілося і думати. А їх було чимало!» – коментує Станіслав Харечко, представник велокоманди РAEC-team.

Станіславу вдалося подолати бревет у встановлені терміни. З огляду на серйозні причини, Олександру Кудрику довелося зійти з дистанції. Проте, як зазначають його побратими, Олександр вчинив вірно. Адже, думав не тільки про себе, а й про сім’ю, якій потрібен живим і здоровим. До того ж дистанція для нього не проблема. Спортсмен вже її долав раніше. Відтак велосипедисти задоволені своїм результатом, довели, що сила духу, систематичні тренування, здоровий спосіб життя та віра в свої сили здатні подолати усі перепони, які підкидає життя.

Читайте також:

Велопробіг у вишиванках: «двоколісна» спільнота у Луцьку влаштувала видовищний проїзд (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, Світ, велосипедисти, рівне
В тему