29 Серпня 2019
Новини

Наречена з весілля у Сен-Тропе заступилася за «прогульника» Богдана

Наречена з весілля у Сен-Тропе заступилася за «прогульника» Богдана

Винуватиця свята, через яке права рука Зеленського пропустив святкові заходи на День Незалежності в Києві, виправдовує його в соцмережах.

Юрист, до якої Богдан поїхав на весілля, написала пост на його захист. Андрій Богдан був запрошений на весілля своєї знайомої, юристки Ганни Огренчук, ще на початку 2019 року, до того, як він обійняв пост глави Офісу президента, передає «РБК-Україна».

Винуватиця торжества пояснила, чому дату одруження призначили саме на День Незалежності і попросила не втягувати її сім’ю у політичні маніпуляції. Про це Огренчук написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що дата весілля була обрана невипадково, адже більшість друзів молодят – люди дуже зайняті і вивільнити час у своєму графіку можуть тільки по великих святах.

«Ми серйозно підійшли до цього питання. І дату обрали невипадково, багато хто з наших друзів може знайти в своєму розкладі вільний час тільки по великих святах – яким для нас усіх є День Незалежності України», – пояснила Огренчук.

Вона додала, що запрошення на весілля гості отримали задовго до заходу, зокрема і Андрій Богдан, з яким вона знайома з 2002 року.

«І друзів на весілля ми запросили ще на початку року, задовго до того, як Андрій Богдан, якого я знаю з 2002 року, став керувати Офісом президента. Серед гостей були наші друзі і колеги, більшість з яких ми знаємо понад 10 років, багато з них – хороші юристи і великі бізнесмени», – додала наречена.

Вона попросила журналістів не втягувати її сім’ю у політичні маніпуляції і зазначила, що має право на особисте життя.

«Я добре розумію важливість роботи журналістів і дуже ціную роль вільних ЗМІ. Але також переконана, що як приватна особа маю право на особисте життя. Сподіваюся, що наше свято більше не буде дратувати політичні кола і нашу сім’ю не будуть втягувати у політичні маніпуляції. Формат заходу не передбачав ніякої секретності», – резюмувала Огренчук.

Таким сфотографували Богдана в аеропорту, коли він повертався з гулянки на півдні Франції

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, андрій богдан, скандал
В тему