29 Серпня 2019
Новини

«Порішати» не пробували: Притула вперше прокоментував ДТП з участю тещі

«Порішати» не пробували: Притула вперше прокоментував ДТП з участю тещі

Український комік і телеведучий Сергій Притула вперше після резонансної ДТП із участю його тещі, яка на позашляховику наїхала на жінку із малолітнім сином, прокоментував ситуацію.

Відповідний розлогий допис, у якому «прояснює пару моментів», шоумен опублікував у своєму Facebook. У ньому запевнив, що їхня родина після події не робила спроб «порішати питання» з правоохоронцями.  

«І я особисто, і моя сім’я, максимально щиро співчуваємо родині, котра постраждала внаслідок недолугого керування автомобілем мамою моєї дружини.  Ні я особисто, ні моя дружина, не чинили спроби «порішати» питання з суддями чи прокурорами», – пише в соцмережі Притула.

Також відомий гуморист не приховує, що, «як чоловік своєї дружини, звісно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що моя сім’я готова посильно долучитися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалої родини, в разі, якщо ця родина буде готова прийняти подібну допомогу». На останнє Притула сподівається, адже в цій ситуації основним пріоритетом є здоров’я потерпілих мами і дитини, підкреслив артист.

Також шоумен спробував дистанціювати себе і дружину від правопорушення, скоєного тещею, адже винуватицею є «конкретна особа»:

«Я вважаю за потрібне донести і до журналістської спільноти, і до громадськості загалом, що правопорушення вчинила конкретна особа з конкретним прізвищем та ім’ям. І я буду вдячний усім, якщо громадськість та журналісти не будуть шукати винних у скоєному серед людей, які жодним чином не причетні до інциденту. Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, позаяк не був свідком події.

Наостанок шоумен написав, що йому прикро, що так сталося.

«Прохання до журналістів не «штурмувати» дзвінками. Для вас цей інцидент – це буденність, а для двох родин – трагедія. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над «і», – завершив Притула своє послання суспільству після ДТП за участі родички.

Нагадаємо, в елітному районі Дарниця в Києві 22 серпня сталася страшна аварія. Жінка за кермом позашляховика переплутала педалі і на великій швидкості скоїла наїзд на пішоходів – матір із 9-річним сином. Пізніше стало відомо, що кермувала машиною 59-річна Лілія Сопельник – теща відомого коміка Сергія Притули і нардепа 4 – 8 скликань, мільйонера Віталія Хомутинніка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Таблоїд, сергій притула, дтп
В тему

Останні матеріали