29 Серпня 2019
Новини

«Голови геть»: звільнили начальників управлінь поліції у чотирьох областях

«Голови геть»: звільнили начальників управлінь поліції у чотирьох областях

З посад звільнили керівників головних управлінь Нацполіції у Закарпатській, Львівській, Житомирській і Запорізькій областях.

Таке рішення прийнято керівництвом Нацполіції відповідно до висновків розширеного засідання колегії МВС України, що відбулося в п’ятницю 23 серпня, повідомляють у департаменті комунікації Національної поліції України.

У рамках засідання керівництвом МВС і Національної поліції було прийнято рішення про звільнення з посад керівників головних управлінь у Закарпатській, Львівській, Житомирській і Запорізькій областях.

На даний час колишнього керівника Головного управління Нацполіції у Львівській області Валерія Середу призначено начальником Департаменту забезпечення діяльності Голови Національної поліції України.

Колишнього начальника Головного управління Нацполіції у Житомирській області В’ячеслава Печененка призначено в центральний апарат Національної поліції України.

Наразі вирішується питання подальшого проходження служби колишніми начальниками головних управлінь Нацполіції в Запорізькій і Закарпатській областях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, поліція, звільнення
В тему

Останні матеріали