28 Серпня 2019
Новини

Скандал із заборольським поросям дійшов до Зеленського

Скандал із заборольським поросям дійшов до Зеленського

Скандал із поросям у селі Забороль поблизу Луцька дійшов уже у до президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє радіо Трек.

Нагадаємо, жінки ледь не розірвали живе порося на шматки під час конкурсу у селі Забороль на Волині. А організатор скандального конкурсу не бачить у ньому жодних проблем.

Мешканець Острога на Рівненщині Денис Алейніков через цю розвагу вчора зареєстрував петицію до президента. У ній просить «заборонити на державному рівні усі розважальні чи будь-які інші конкурси з тваринами».

Він зазначає, що «подія у Заборолі набула розголосу по всій Україні. Веселий конкурс перетворився на живодерство. Це все бачили діти. Тварина ледь вижила. Натомість організатори конкурсу вважають це нормальним і заявили, що таке відбувається щороку в них».

«Це більше нагадує дикунство та живодерство. Цим вчинком село показало країну перед світом в дуже негативному світлі, це знущання заради забави», - вважає чоловік.

Петиція вже набрала 105 підписів із 25 тисяч необхідних для того, щоб її розглянули. Поставити підпис під петицією можна ще протягом 92 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбили цуценят та ледь не розірвали поросят: на Волині розслідують факти жорстокого поводження з тваринами

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, скандал, волинь
В тему