28 Серпня 2019
Новини

Петиція на підтримку Супрун набрала необхідних 25 тисяч голосів

Петиція на підтримку Супрун набрала необхідних 25 тисяч голосів

Петиція адресована президенту.

Офіс президента має приступити до розгляду петиції протягом трьох днів і оприлюднити відповідь Зеленського протягом 10 днів після цього, пише Главком.

Електронна петиція до Президента Володимира Зеленського про збереження виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун на посаді керівника Міністерства охорони здоров'я набрала необхідні для розгляду 25 тис. голосів. Про це свідчать дані на сайті президента.

«За останні роки почалася безпрецедентна трансформація системи охорони здоров'я. Треба дозволити команді на чолі з Уляною Супрун продовжити трансформацію системи охорони здоров'я за затвердженими планами до моменту відчуття незворотності процесів», – сказано в ній.

Офіс президента має приступити до розгляду петиції протягом трьох робочих днів і оприлюднити відповідь Зеленського протягом 10 робочих днів після цього.

Як повідомлялось, лідер партії «Слуга Народу» Дмитро Разумков допускає призначення нового складу Кабінету Міністрів у перший день роботи нової Верховної Ради, 29 серпня.

За даними ЗМІ, на посаду міністра охорони здоров'я розглядається кандидатура голови Нацслужби здоров'я Олега Петренка.

Читайте також:

У Києві мітинг проти Супрун

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, моз, уляна супрун, петиція
В тему