27 Серпня 2019
Новини

У Луцьку горіла квартира – мало не загинула дитина

У Луцьку горіла квартира – мало не загинула дитина

Потерпілу дитину госпіталізували в реанімацію.

26 серпня близько 11:15 мешканці багатоквартирного будинку на бульварі Дружби Народів помітили пожежу в одній з квартир і подзвонили до служби «102» та до рятувальників, повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло об 11:18, за тривожним повідомленням виїхали чергові варти 1-ї та 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька, а також направлено чергову бригаду швидкої допомоги.

Першими до місця події прибула бригада поліцейських, які здійснювали патрулювання неподалік.

За свідченням мешканців будинку, у квартирі знаходилась дитина, отож поліцейські: інспектор роти №1 Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Максим Янюк та поліцейський цієї роти Владислав Романюк побігли на поверх, де виникла пожежа. Разом із чоловіком з сусідньої квартири вибили вхідні двері квартири, з-під яких виходив дим та змогли потрапити всередину.

Помешкання було заповнене густим димом, отож поліцейські опустились на підлогу, відчинили двері в кімнату, і там на підлозі віднайшли в кімнаті 3-річного хлопчика, Іванка М. Потерпілого негайно передали в карету швидкої допомоги і його госпіталізували в реанімаційне відділення дитячої лікарні.

Вже через 6 хвилин після повідомлення рятувальники розпочали бойове розгортання на місці події та приступили до гасіння пожежі у двокімнатній квартирі.

Ліквідували вогонь об 11:35. Вогнем знищено диван, речі домашнього вжитку, телевізор, пошкоджено меблі.

Швидше за все, пожежа трапилась через дитячі пустощі з вогнем.

Читайте ткож:

«Рухомий факел»: на трасі Луцьк – Ковель на ходу спалахнуло авто (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, луцьк, пожежа, рятувальники, діти
В тему

Останні матеріали