25 Серпня 2019
Новини

На Рівненщині жінка задушила чоловіка-садиста, відпиляла голову і намагалася розрубати

На Рівненщині жінка задушила чоловіка-садиста, відпиляла голову і намагалася розрубати

Жертва сімейного насильства жорстоко вбила свого чоловіка: спершу задушила, а потім спробувала розчленувати.

49-річна жителька Обарова, що біля Рівного, в п’ятницю, 23 серпня, вбила свого чоловіка. Про те, що накоїла, розповіла сусідам, які і повідомили до поліції, пише «Рівнепост».

Як повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Рівненській області, подружжя уже давно не ладнало між собою. 47-річний чоловік не раз піднімав на жінку руку та знущався над нею, що неодноразово бачили і сусіди.

Затримана 49-річна жінка розповіла поліції, що терпець їй за роки такого спільного життя увірвався.

Уранці, коли чоловік спав, вона задушила його руками та мотузкою, відтяла голову ножем та спробувала розчленувати тіло сокирою.

Жительці Обарова повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчі Рівненського районного відділу поліції підготували клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У рамках досудового розслідування для визначення осудності підозрюваної призначатиметься психіатрична експертиза, оскільки жінка перебуває на психіатричному обліку. Їй може загрожувати від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному взяли під варту неадекватного росіянина (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, НП, кримінал, рівне, вбивство
В тему