23 Серпня 2019
Новини

Свинку Пеппу продали за рекордну суму: всі подробиці

Свинку Пеппу продали за рекордну суму: всі подробиці

Відома компанія Hasbro, яка є найбільшим виробником іграшок у світі, розповіла, що купує компанію Entertainment One за неймовірних 4 мільярди доларів, при цьому стаючи власником популярного мультика «Свинка Пеппа».

Також Hasbro стануть власниками не менш популярного PJ Masks – «Герої в масках», пише Hyser.

Операцію вже схвалили ради директорів обох компаній. Тепер їм належить отримати дозвіл регулюючих органів. Hasbro і Entertainment One очікують, що угода буде завершена в 4-му кварталі 2019 року. Виробник іграшок зазначив, що керівники eOne погодилися приєднатися до команди Hasbro, що посилить творчий потенціал компанії.

Варто знати, що eOne займається дистрибуцією фільмів, телесеріалів і іншого розважального контенту. Перлина в короні компанії - мультсеріал «Свинка Пеппа», правами на який володіє Entertainment One.

Легендарний мультик - основний актив eOne. Станом на осінь 2018 він приніс компанії більше $ 1 мільярда доходів.

Цікаво, що мультику вже 15 років - він випускається в Великобританії з 2004 року. Більш того, був переведений на 40 мов і показаний більш ніж в 180 країнах світу.

Головна героїня - чотирирічна свинка на ім'я Пеппа, яка живе зі своїми батьками - мамою Свинкою і татом Свином - і молодшим братом Джорджем в невеликому вигаданому містечку. Пеппа ходить в дитячий садок, грає з друзями, їздить з батьками в гори і на пікніки, як звичайна маленька дівчинка. Улюблене заняття Пеппі - купання в брудних калюжах.

Шоу знадобився всього один сезон, щоб стати неймовірно популярним. До другого сезону, який вийшов через два роки, мультфільм дивилися вже в 120 країнах, включаючи США, Канаду, Австралію, Францію, Німеччину і Нову Зеландію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вічно у тренді: які речі завжди у моді (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, суспільство, свинка пеппа, таблоїд
В тему

Останні матеріали