23 Серпня 2019
Новини

«В ліжку - ніякий»: підліток-вбивця молодої жінки шокує новими заявами

«В ліжку - ніякий»: підліток-вбивця молодої жінки шокує новими заявами

Вбивство 26-річної Яни Шевченко у Харкові її 17-річним бойфрендом обговорюють вже кілька днів. А місцеві жителі залякані сім'єю Данила Рєдіна, зокрема - його батьком - колишнім правоохоронцем.

Як повідомлялося раніше, сусіди підозрюваного у вбивстві підлітка кажуть, що хлопець ходив по вулиці і розповідав усім, що він зробив з Яною. Але всі боялися звертатися в поліцію, так як у місцевому управлінні «у батька Данила є покровителі».

«Щоб всі, хто бачив або чув щось, - закрили роти і мовчали», - нібито говорили свідкам злочину співробітники райвідділу.

Сам підозрюваний своєї вини не визнає, але, як каже адвокат Андрій Діденко, коли Данила затримали, той розповів, що після розправи над Яною він закопав свої нові кросівки і одяг, на яких були сліди крові, в землю. Але вже через три дні, коли все більш-менш вщухло, другокурсник коледжу відкопав одяг і взуття, так як йому «стало шкода нові речі».

Відкопав нові кросівки: ймовірний вбивця Яни Шевченко шокував цинічною заявою
Відкопав нові кросівки: ймовірний вбивця Яни Шевченко шокував цинічною заявою

У той же час, адвокат підозрюваного в суді апелював до Європейської конвенції з прав людини і наполягав, що Данило не повинен сидіти у СІЗО, а має вчитися в коледжі, оскільки це - його конституційне право.

Батько 17-річного Рєдіна і взагалі заявив, що в даній ситуації жертвою є саме його син. А що пов'язує Данила і Яну - він не в курсі.

«Взагалі без поняття. Там же сказано: вживали якісь речовини. Але я не помічав за ним (сином) якісь вживання. А що там далі відбувалося... Я не знаю, я не був там присутній. Але, з його слів, він не робив цього», - сказав батько Данила журналістам.

Відкопав нові кросівки: ймовірний вбивця Яни Шевченко шокував цинічною заявою
Відкопав нові кросівки: ймовірний вбивця Яни Шевченко шокував цинічною заявою

Нагадаємо, Яна Шевченко пропала ще 28 червня, а через 10 днів тіло дівчини знайшли закопаним у яру в районі Лисої гори в Харкові. Яну вдалося впізнати лише по татуюванню на нозі. Головним підозрюваним у вбивстві дівчини є її екс-бойфренд - 17-річний Данило Рєдін. Нібито причиною вбивства стало те, що на одній з вечірок Яна зганьбила хлопця і розповіла, що «в ліжку він ніякий».

Мама загиблої розповідає, що спершу дівчину закопали у дворі, де і сталося вбивство, а через деякий час вже перепоховали в яру.

Жанна Шевченко розповіла, що в той фатальний день її донька разом з якимось Валєрою і підозрюваним Редіним прогулювалися по району. Коли підійшли до будинку 16-річного підлітка, він під якимось приводом зайшов у будинок.

Вийшов вже переодягнувшись в камуфляж і з качалкою для тіста в руках. Валєра злякався і сховався в кущі, а Данило почав бити дівчину цієї качалкою.

Також жінка стверджує, що після вбивства Данило Рєдін хвалився своїм друзям: «Я її б'ю, у неї вже морда як кисіль, а вона кричить. Вона кричить: Бабуся! Бабуся! Я підійшов, перерізав їй горло».

На тілі вбитої Яни крім ударів від тупих предметів, знайшли безліч ножових поранень. Пізнати вдалося лише по татуюванню на нозі, бо замість обличчя було чорне місиво.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, замах на вбивство, міліція, харків, діти
В тему