23 Серпня 2019
Новини

Чого не варто робити в цей день, – поради астролога

Чого не варто робити в цей день,  – поради астролога

23 серпня – один з найбільш складних днів місяця. Прагнення до влади і збагачення засліплюватиме людей.

Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

«Веденню бізнесу та переговорів заважатиме непоступливість партнерів, - говорить астролог. – Це день випробування для керівників. Поважайте підлеглих. Будьте відповідальними. Не перевищуйте своїх повноважень. Непорядність коштуватиме вам посади. Агресивно поводитимуться тварини. Не дражніть вуличних собак. Дайте спокій домашнім улюбленцям».

Овен

Порожні балачки й обіцянки втомлюватимуть вас. Відмовляйтеся від обтяжливого спілкування. Займіться ввечері улюбленими справами.

Тілець

Ваш рахунок не поповниться. На все необхідне наявного капіталу вистачить. Саме час для придбання меблів та реконструкції житла. Можна вкладати гроші у нерухомість.

Близнюки

Пильнуйте під час здійснення торговельних операцій. Кохані бажатимуть яскравих вражень та веселих розваг. Ви не матимете відповідного настрою. Не забороняйте милим провести вечір у гурті друзів.

Рак

Можете потрапити у любовний трикутник. Не слід загравати з двома партнерами водночас. Добром це не скінчиться. Хай ситуація розв'яжеться без вашого втручання.

Лев

Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. Близькі люди запропонують вам свою матеріальну підтримку. Не варто відмовлятися. Присвячуйте коханим вірші. Запросіть їх на прогулянку.

Діва

Дріб'язковість не повинна затьмарювати радості спілкування з милими. Контролюйте себе. Не будьте швидкими на зауваження. Відчуєте себе щасливими.

Терези

Заробити вагому суму буде непросто. Настав період відтоку коштів. Не допускайте хаотичних витрат. Гроші люблять рахунок.

Скорпіон

Цінуйте постійних перевірених партнерів по бізнесу. Тримайтеся далі від авантюрних пропозицій. У фінансових питаннях довіра не доречна. Вас можуть ошукати.

Стрілець

У вашому розпорядженні обмежена сума. Та нею теж можна вигідно скористатися. Ви не зможете утримати коханих від помилок. Будьте великодушними. Допоможіть пізніше подолати наслідки їх недоречних вчинків.

Козеріг

Будьте уважні під час здійснення розрахунків. Через неуважність можете сплатити за товар двічі. Не варто купувати уцінені речі. Викинете гроші на вітер.

Водолій

Більш прибутковою буде друга половина дня. Затримайтеся на роботі. На вас чекає й ряд невиправданих витрат. Виникатимуть проблеми зі здійсненням грошових переказів.

Риби

Не розпочинайте стосунки з нерівними за статусом партнерами. Незабаром пошкодуєте про це. Турбуватимуть періодичні болі внизу живота. Не беріться за важку фізичну працю

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, гороскоп на сьогодні, поради астролога, гороскоп
В тему