21 Серпня 2019
Новини

Одразу після весілля впав у кому і забув дружину: зворушлива сила кохання (фото)

Одразу після весілля впав у кому і забув дружину: зворушлива сила кохання (фото)

У шотландському регіоні Західний Лотіан 49-річний чоловік опинився в комі після того, як упав зі сходів у готелі під час власного весілля.

Про це повідомляє Вголос.

Наречений Кріс Меллон ніс подарунки в номер для молодят, але оступився і впав із висоти 3,7 метра і впав в кому.

Унаслідок інциденту Кріс Меллон отримав переломи черепа, кісток спини, плеча і руки, а також серйозно пошкодив серце і легені. Його екстрено госпіталізували. Чоловік пробув в комі десять днів.

Зазначається, що коли він прийшов до тями, то не пам’ятав минулого одруження і не одразу згадав свою дружину – 43-річну Авріл. Жінка розповіла, що коли той був без свідомості, вона наспівала пісню, під яку вони танцювали перший весільний танець, і чоловік почав пригадувати.

Як запевнив чоловік, на весіллі він випив всього пару алкогольних напоїв. «Там є перила з одною поперечиною – із щілиною у півтора метра, – згадує потерпілий. – Я спіткнувся об сходинку і прослизнув вперед. Наступне, що я пам’ятаю, як прокинувся в лікарні через десять днів».

Через місяць шотландець пішов на поправку, і йому дозволили повернутися додому. Лікарі були здивовані, що він зміг ходити. «Не знаю, чи це моя впертість або вся справа в травмах, які я отримав, але я досить швидко спробував встати на ноги», – зазначив чоловік.

Меллону поки заборонено працювати і ходити в тренажерний зал. Унаслідок падіння він оглух на ліве вухо, втратив нюх і перестав відчувати смак їжі. «Це диво, що він з нами, – підкреслила Авріл. – Він швидко одужує».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкіш і секс: оголена дівчина на Ferrari танцювала тверк (відео 18+)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, Фото
В тему

Останні матеріали