21 Серпня 2019
Новини

Накачане тіло позашлюбного сина Арнольда Шварценеггера шокує

Накачане тіло позашлюбного сина Арнольда Шварценеггера шокує

З п’яти дітей американського бодібілдера, актора та політика Арнольда Шварценеггера чотирьох йому народила законна дружина Марія Шрайвер.

А Джозефа, якому вже виповнився 21 рік, йому подарувала хатня робітниця, яка колися працювала в домі зіркової сім’ї. Про це пише hollywoodlife.

Новина про народження позашлюбної дитини під час шлюбу з Шрайвер стала справжнім шоком для рідних Арнольда, які дізналися про це через 10 років після народження Джозефа. Саме це і послугувало головною причиною розлучення актора з Марією.

Після цього діти Шварценеггера були сильно ображені на батька та не прийняли до свого кола нового члена родини, але 72-річний чоловік не відмовився від сина, а навпаки – почав йому всіляко допомагати.

Нещодавно Джозеф закінчив коледж, але все одно його улюбленим заняттям залишилися тренування в спортзалі. Окрім міцної статури, хлопець, як дві краплі води, схожий на Арнольда, що не може не радувати зірку бойовиків.

Парубок настільки сильно захопився життєписом власного батька, що ходить в той самий спортивний клуб, де кілька десятків років тому Шварценеггер знімав свій легендарний фільм "Помпуючи залізо" ("Pumping Iron").

У своєму Instagram Джозеф регулярно публікує фотографії з власними досягненнями, і ці знімки – справжня насолода для жіночих очей (а може не тільки жіночих).

Як би не склалися стосунки хлопця з іншими дітьми зіркового батька – він виглядає набагато мужнішим, ніж інший наслідник Арнольда – 22-річний Крістофер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, арнольд шварценеггер
В тему

Останні матеріали