20 Серпня 2019
Новини

Полякова проти Бузової: українська «королева ночі» звинуватила росіянку в плагіаті

Полякова проти Бузової: українська «королева ночі» звинуватила росіянку в плагіаті

Тепер у мережі порівнюють кліпи й найяскравіші образи співачок: плагіат чи збіг?

Популярна українська виконавиця Оля Полякова звинуватила ще одну артистку із Росії в плагіаті її образу. Цього разу під гарячу руку потрапила Ольга Бузова, передає «Апостроф».

Співачка помітила схожість між своїм кліпом «Королева ночі» і новим відео Бузової на пісню «Лайкер». Кліп російської співачки, як і відео Полякової, пародіює естетику 90-х. «Приємно бути цитованим живим класиком», – посміялася Полякова, зробивши колаж із нарізок з кліпів.

 

Шанувальники суперблондинки розділилися в думках: одні стали стверджувати, що ніякого плагіату тут немає, адже тренди 90-х зараз у моді, а інші вважають, що схожість очевидна.

«Я не бачу плагіату, якщо чесно... Образ 90-х просто», «Сумніваюся, що поцупила. Просто зараз це модно, ось усі й роблять», «Ну це ви вже замахнулися, від 90-х зараз усі беруть по максимуму, модно ж», «Один в один», «Злизала, як зазвичай... Бузова завжди злизує», «Так-так! Чистий плагіат», «Як тільки побачила її кліп, відразу згадала неповторний оригінал нашої королеви ночі», «Кліп і пісня схожі. Оля Бузова вирішила переграти, виходить», – пишуть коментатори.

Відзначимо, що Бузова – не перша російська зірка, яку Полякова звинувачує в крадіжці образу. До цього Оля «наїхала» на «російського поп-короля» Філіпа Кіркорова і співачку Нюшу.

Оля Полякова – «Королева ночі» 

Ольга Бузова – «Лайкер» 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, оля полякова, скандал, плагіат, Відео
В тему