20 Серпня 2019
Новини

У Львові вперше організували лазню для безпритульних (фото)

У Львові вперше організували лазню для безпритульних (фото)

Сьогодні вперше запустили «веселий автобус» для безпритульних.

Два тижні тому під час засідання виконавчого комітету ЛМР міський голова Андрій Садовий ініціював «дні лазні» у Львові, пише Твоє місто.

За його словами, зовнішній вигляд безпритульних відлякує львів’ян, тому треба організувати місця, де б вони могли помитися.

Долучитися до ініціативи він запропонував представникам бізнесу, зокрема згадав про «Гранд Готель», що на проспекті Свободи.

Як розповіла раніше у блозі Tvoemisto.tv заступниця голови ради спільноти взаємодопомоги «Оселя» Наталія Саноцька, у Львові треба створити центри для безпритульних. Вони не мають бути розташовані безпосередньо в готелях чи ресторанах міста, однак власники закладів мали б дофінансовувати ці організації.

Більшість читачів Tvoemisto.tv на сторінці медіа-хабу у Фейсбуку підтримали ініціативу розширення таких закладів як «Оселя».

Сьогодні ж, 20 серпня, у Львові зорганізували автобус для безпритульних людей та відвезли їх у Дім милосердя, що на вулиці Мазепи, 48.

«Запустили «веселий автобус» для людей, які живуть на вулиці і не мають де отримати санітарно-гігієнічні послуги», – написав на своїй сторінці у Фейсбук Андрій Садовий.

За його словами, ідея «веселого автобуса» – зробити добре іншій людині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, Фото
В тему