20 Серпня 2019
Новини

Всесвітній день ліні-2019: особливо важливий для тих, хто не був у відпустці

Всесвітній день ліні-2019: особливо важливий для тих, хто не був у відпустці

Аби нагадати усім про важливість відпочинку та повноцінного сну, повноцінну відпустку та неможливість щодня працювати по 12-16 годин, і створили це досить неординарне свято.

Відтак в усьому світі  20 серпня — це  Всесвітній день ліні, правда, відзначають його поки неофіційно.

За даними науковців, сприяють ліні - цій не найкращій рисі людини -  стрес і хронічна втома. Чим же цей людський порок заслужив таку честь? Мета свята зовсім не в тому, щоб оспівувати ледарів. Головне завдання цього дня – нагадати всьому людству про важливість відпочинку та повноцінного сну. Тим, хто ще не був у відпустці або працює по 16 годин на добу, треба святкувати в обов'язковому порядку!

 Головне в цей день нічого не робити, але таку розкіш можуть собі дозволити тільки люди непрацюючі або відпочиваючі. Наприклад, у Чорногорії проводять змагання, в яких перемагає той, хто довше пролежить. Можна пити, їсти, розмовляти, головне розслабитися і нічого не робити.

Адже це, по суті, те, що багато хто робить на робочому місці. Ну, хоч іноді й не з нагоди свята. Вважається, що це погано, хоча, на думку науковців, лінь — не тільки не гальмо, а в багатьох випадках розвиток.

20 серпня – відмінний привід, щоб не планувати жодних справ. Найкраще влаштувати собі справжнє свято ліні – повністю розслабитися, забути про суєту і нервування, солодко виспатися і смачно поїсти.

Навіть якщо ви дуже зайнятий бізнесмен, не відмовляйте собі в цьому скромному задоволенні. Феєрія неробства піде вам на користь – сили відновляться, а настрій покращиться!

Як святкувати День ліні 2019

Нічого не робіть, витрачайте час тільки на те, що приносить вам радість. Відкладіть всі домашні справи на потім. Не здумайте готувати. Просто замовте їжу в службі доставки. Сходіть в спа-центр або салон краси (якщо вам не лінь:) ). Цілий день валяйтеся в ліжку. Не відповідайте на електронні листи або телефонні дзвінки. Подивіться стару американську комедію під назвою Lazy Day.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, яке сьогодні свято, який сьогодні день, Курйози, Відео
В тему

Останні матеріали