19 Серпня 2019
Новини

Луцьк тероризує автопорушниця-дебоширка

Луцьк тероризує автопорушниця-дебоширка

Вулиці Луцька тероризує автопорушниця, яка в стані наркотичного сп’яніння, створює небезпечні форсмажори на дорозі.

Як повідомили у прес-службі поліції області, неадекватну водійку вже неодноразово затримали на дорогах обласного центру.

Так, 17серпня, жінку з явними ознаками сп’яніння патрульні помітили під мостом, що по вулиці Шевченка. 41-річна лучанка відмовилася проходити тест на вміст алкоголю. За словами поліцейських, на горе-водійку оформлено протокол і постанову.

Однак на цьому пригоди молодої дебоширки не закінчилися.

Як повідомила у дописі Тетяна Пасічник Князькова, перед затриманням автопорушниці вона влаштувала «концерт» зі своїми двома супутниками для жильців бульвару Дружби народів, 9. Згодом її патрульні перехопили цю особу на Станіславського.

За словами патрульних, вчора, 18 серпня, на вулиці Станіславського водійку Mercedes затримали, коли вона мало не наїхала на людей. Однак жінка знову відмовилася проходити експертизу. За словами очевидців події, її поведінку важко було назвати адекватною, тому не виключено, що вона була під дією заборонених препаратів.

На винуватицю оформили протокол за ст. 130 КУпАП.

Цього ж дня її затримали у мікрорайоні ЛПЗ, поблизу супермаркету «АВС». За словами очевидців події, вона «порівняла» дорожній бордюр, пошкодивши при цьому інші авто, що стояли неподалік. Порозмовляти та обговорити порушення з жінкою відразу не вдалося, адже вона закрилася в салоні авто зі своїми двома малолітніми дітьми.

Через неадекватну поведінку жінки та свідоме наражання дітей на небезпеку розглядом її справи займуться працівники ювенальної превенції. Щодо можливої наявності заборонених речовин, суд прийме рішення після проведення детального слідства.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, пдр, дебошир, патрульна поліція, наркотики, кримінал
В тему