17 Серпня 2019
Новини

Від яких хвороб захистить звичайнісінька вода

Від яких хвороб захистить звичайнісінька вода

Рідина може захистити від серйозних хвороб. Вбереже від проблем, пов’язані з роботою мозку.

Про це повідомляє Здоров’я.

Всі ми знаємо, що під час застуди треба вживати багато рідини. Коли мозку не вистачає води, він отримує менше кисню, його об’єм зменшується. Це негативно позначається на пам’яті, уваги та інтелектуальних здібностях людини вцілому.

Достатня кількість води, що випивається за день (2 і більше літрів в день) сприятливо позначається на стані крові, роблячи її більш «рідкою». Брак же води в організмі веде до «загустіння» крові. Ускладнюється рух еритроцитів по судинах, а це, в свою чергу, може спровокувати утворення тромбів, які є однією з причин інсультів і інфарктів.

Кишечник споживає дуже багато води: приблизно 8 літрів на добу для нормальної роботи. Недолік рідини призводить до запору, тому що в кишечнику збирається грудку із залишків їжі, від якого орган не може позбутися. Якщо запори мучать регулярно, великий ризик розвитку раку кишечника (хронічний запор – один із серйозних факторів розвитку цієї виду онкології).

Що стосується сечового міхура, в ньому накопичуються всілякі токсини, які вимиваються лише достатньою кількістю води. Якщо ж її не вистачає, надлишок шкідливих речовин провокує серйозну небезпеку виникнення онкології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліки для стимуляції мозку в Україні потрапили під заборону

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Світ, здоровий спосіб життя, цікаво знати
В тему