16 Серпня 2019
Новини

Розпочали зйомки комедії «Скажене Весілля 2»

Розпочали зйомки комедії «Скажене Весілля 2»

Film.ua розпочав зйомки комедії «Скажене Весілля 2». Стрічка вийде в прокат 25 грудня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

За сюжетом другої частини комедії «Скажене весілля», минув рік, відколи молодша дочка Василя Середюка вийшла заміж за афрофранцуза. Емоції вщухли, і темпераментний батько тільки-но видихнув, як старша донька приводить у дім неочікуваного зятя.

Основний акторський склад у другій частині «Скаженого весілля» залишився незмінним, до касту приєднався Олексій Завгородній (соліст групи «Время и стекло»), який також став музичним продюсером фільму. Продюсери не озвучують прізвища акторів, які зіграють ролі молодят.

Як писав «Детектор медіа», комедія «Скажене весілля 2» стала одним із переможців 11-го пітчингу Держкіно та отримає від держави 7 млн грн.

Нагадаємо, прем’єра комедії «Скажене весілля» відбулася 4 жовтня 2018 року. Виробництвом фільму займалася компанія «Прототип продакшн» (власником якої є Юрій Горбунов) спільно з Film.ua за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Для телеведучого Юрія Горбунова це був перший досвід у продюсуванні кіно. Творці одразу заявляли, що будуть знімати франшизу.

За перший вікенд комедія зібрала понад 13 млн грн, загальний бокс-офіс склав понад 54 млн грн, що в 2018 році було абсолютним рекордом за зборами серед українських релізів за всю історію.

Комедія «Скажене Весілля» перемогла на X-Ray Marketing Awards-2018 у номінації «Прихована ре:клама року». За словами продюсерки Film.ua та співпродюсерки «Скаженого весілля» Ірина Костюк, комедія заробила на продакт плейсменті майже 6,5 млн грн.

Компанія «Прототип продакшн» повернула Державному агентству України з питань кіно 1 млн 175 тис 590 грн, виділені на виробництво.

Наразі українську комедію адаптують в країнах Балтії та в Румунії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, фільми, зйомки
В тему