15 Серпня 2019
Новини

Відомий оперний співак Пласідо Домінго замішаний у секс-скандалах

Відомий оперний співак Пласідо Домінго замішаний у секс-скандалах

Легендарний оперний співак, один з найвидатніших оперних співаків усіх часів, Пласідо Домінго протягом десятиліть намагався змусити жінок вступати з ним у сексуальні стосунки.

Про це передає  «Associated Press».

Вісім співачок і танцівниць розповіли, що вони піддавалися сексуальним домаганням з боку суперзірки починаючи з кінця 1980-х років.

 Ще одна жінка сказала, що Домінго засунув руку їй на спідницю, а троє інших повідомили, що він змусив їх цілуватися з ним.

AP також поспілкувалося з тридцятьма співачкам, танцівницями і музикантками оркестру, членкинями закулісного персоналу, викладачками вокалу та адміністраторками, які сказали, що вони стали свідками недоречного сексуально забарвленої поведінки Домінго і що він безкарно переслідував молодих жінок.

Дві жінки розповіли, що вони піддалися на домагання з боку Домінго через побоювання за свою кар’єру. Вони не змогли сказати ″ні″ найвпливовішій людині у своїй професії. Одна з них сказала, що двічі займалася з Домінго сексом.

Агентство пише, що вплив Домінго в оперному світі настільки великий, що лише одна жінка погодилася розкрити своє ім’я. І багато з тих, хто говорив, зробили це неохоче, побоюючись відплати, але також не бажаючи завдати побічного збитку самій галузі.

Але в кінцевому рахунку, ті, хто говорив з AP, сказали, що вони відчували себе натхненними рухом #MeToo і вирішили, що найефективніший спосіб подолати сексуальні домагання в їх індустрії – це розповісти про поведінку найвидатнішої оперної фігури – Пласідо Домінго.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, секс-скандал
В тему

Останні матеріали