15 Серпня 2019
Новини

Їхали на виклик, а потрапили в пастку: у Харкові пожежна машина пішла під землю

Їхали на виклик, а потрапили в пастку: у Харкові пожежна машина пішла під землю

У Харкові пожежна машина, яка виїхала за терміновим викликом, провалилася під землю.

Про це повідомляє видання UA:Харків.

Інцидент стався в середу, 14 серпня. Пожежна машина поспішала на виклик в 9-поверховий будинок по вулиці Старицького, 16. Однак раптово права сторона автомобіля разом з колесами пішла під землю.

Рятувальники змогли впоратися з проблемою самостійно і витягнути автомобіль, але на місце події були викликані також працівники комунальних служб, щоб вони швидко вирішили проблему на дорозі. Як і чому утворилася така велика яма – невідомо.

Їхали на виклик, а потрапили в ДТП: в Харкові пожежна машина пішла під землю (фото)
Їхали на виклик, а потрапили в ДТП: в Харкові пожежна машина пішла під землю (фото)

На виклик, на щастя, виїхала не одна бригада рятувальників, а дві. Вони прибули за вказаною адресою і з'ясувалося, що серйозного загоряння не сталося – у мешканців будинку загорілася їжа, яку вони залишили на включеній плиті і сусіди, які побачили сильний дим з вікна, викликали пожежників.

Нагадаємо, що біля цукрового заводу у селі Мар'янівка Горохівського району на Волині вантажівка провалилась під землю. Пояснили це так: копали до труби, і відвозили накопане. Машина під’їхала вантажитися, на неї кинули кілька ковшів. Після цього автомобіль провалився під землю.

А під Києвом (Гостомель) на території дитячого садка асфальт пішов під землю. Велика яма утворилася саме на дитячомумайданчику

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, рятувальники, дтп, харків
В тему

Останні матеріали