14 Серпня 2019
Новини

Відомого оперного співака звинуватили в сексуальних домаганнях

Відомого оперного співака звинуватили в сексуальних домаганнях

Легендарного оперного співака Пласідо Домінго звинуватили в сексуальних домаганнях. Дев'ятеро жінок запевняють, що у них не вийшло побудувати успішну кар'єру через те, що вони відмовили іспанському артисту.

За інформацією Associated Press, восьмеро співачок і одна танцівниця публічно заявили, що з кінця 1980-х років в різний час приблизно впродовж 30 років піддавалися домаганням з боку Пласідо Домінго.

Звинувачення вбік артиста посипалися різні – одна з жінок стверджує, що зірка хотів її поцілувати, інша заявила про намір співака залізти їй під спідницю.

З дев'ятьох жінок на публікацію її імені погодилася тільки одна – співачка Патриція Вульф, яка виступала разом з Домінго у Вашингтоні. Також 30 опитаних музикантів і тих людей, які працювали з Пласідо, відзначили, що музикант дійсно виявляв наполегливий інтерес до дівчат і поводився дещо непристойно.

Зі свого боку, 78-річний Домінго вже надав перший коментар і повністю спростував звинувачення, називаючи їх брехнею.

«Боляче чути, що я міг засмутити когось, змусити відчувати дискомфорт, незважаючи на те, як давно це було, а також якими благими були мої наміри», – заявив він.

Домінго зазначив, що вступав в будь-які стосунки тільки з обопільної згоди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Таблоїд, проституція
В тему